Osnivanje i djelatnost društva

Trgovačko društvo Omrčen promet d.o.o. osnovano je još 1994. godine i od tada posluje kao jedan od vodećih dobavljača profesionalne pekarske, gastro i slastičarske opreme. Servis opreme također predstavlja jednu od glavnih djelatnosti društva, a posebnu pažnju ulažemo u kontinuirano usavršavanje i edukaciju naših djelatnika.

Kontaktiraj nas

O NAMA

Suradnja na svjetskom glasu

Stalnim razvijanjem i usavršavanjem te osluškivanjem tržišta, postali smo generalni zastupnici nekih od vodećih svjetskih proizvođača profesionalne pekarske, gastro i slastičarske opreme. Uspješnu suradnju izgradili smo u prodaji industrijskih linija za pekarstvo te manjih uređaja koji svoju namjenu pronalaze u pekarnicama, prodavaonicama, restoranima, hotelima i slastičarnicama.

Zaposlenika

Godina iskustva

Ovlaštenih zastupnika

BRIGA ZA KUPCE

Dođi, isprobaj, kupi!

U našoj testnoj kuhinji, u sjedištu društva, moguće je isprobati sve tehnike pripreme hrane koje suvremeno kulinarstvo danas nudi. Uz dobru volju i definiranu ideju o hrani naš tim posvetit će svakom potencijalnom partneru potpunu pažnju te staviti na raspolaganje svoje znanje, opremu i iskustvo radi uspješne poslovne suradnje.

Kontaktiraj nas